Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

Διαφ.
Ζώδια: Πώς θα είναι η Τρίτη; Τι προβλέπει το ζώδιό σου για σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την αστρολόγο Άντα Λεούση. ΚΡΙΟΣ: Όσο και να πιστεύετε ό...

Ζώδια: Πώς θα είναι η Τρίτη; Τι προβλέπει το ζώδιό σου για σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την αστρολόγο Άντα Λεούση.

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δεν γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΛΕΩΝ: Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Μείνετε μακριά από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

ΖΥΓΟΣ: Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνετε καλύτεροι. Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...