Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της, Ανθένια, έγινε 3 χρονών και η μαμά της μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία


Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της, Ανθένια, έγινε 3 χρονών και η μαμά της μοιράστηκε την πιο γλυκιά φωτογραφία


Διαφ.
Η Βασιλική Ανδρίτσου έφτιαξε γλυκά με την κόρη της, το Σαββατοκύριακο και δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έφτιαξε λαχταριστά γλυκά σ...Η Βασιλική Ανδρίτσου έφτιαξε γλυκά με την κόρη της, το Σαββατοκύριακο και δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έφτιαξε λαχταριστά γλυκά σε ποτήρι, έχοντας ως βοηθό την κόρη της, Ανθένια και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν από το αποτέλεσμα.

Η Βασιλική Ανδρίτσου έφτιαξε γλυκά με την καλύτερη βοηθό

“Γλυκάκι σε ποτήρι με πολλά χρωματιστά κουφετάκια και νιφάδες σοκολάτας… αν ξεκίνησε από τα δυόμισι ??#homemadecake #δημιουργει#γλυκια μου κορούλα #playtime #playforever”, ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία, που δείχνει την κόρη της να ποζάρει με τα αριστουργήματά της.

Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της Βασιλικής Ανδρίτσου 

Η Βασιλική Ανδρίτσου προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Όσες αναρτήσεις κάνει με την Ανθένια είναι όλες υπέροχες, ωστόσο, κρύβει πάντα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι φωτογραφίες όμως μαρτυρούν πόσο όμορφα περνούν μαζί, παίζοντας και γελώντας.

Βασιλική Ανδρούτσου κόρη

Βασιλική Ανδρούτσου κόρη

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...