Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες μέσα από τη μεζονέτα της φρίκης – Πώς έστησε τη ληστεία ο συζυγοκτόνος

Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες μέσα από τη μεζονέτα της φρίκης – Πώς έστησε τη ληστεία ο συζυγοκτόνος

Διαφ.
Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες μέσα από τη μεζονέτα της φρίκης - Πώς έστησε τη ληστεία ο συζυγοκτόνος Νέες συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στο «φως» από τη μεζον...

Νέες συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στο «φως» από τη μεζονέτα όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Kαρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το STAR, παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στις 11/5/21.

Το σκηνικό της δήθεν ληστείας που έστησε ο συζυγοκτόνος

Υπενθυμίζεται πως ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε προσπαθήσει να στήσει το σκηνικό της τέλειας «ληστείας», ισχυριζόμενος ότι οι υποτιθέμενοι ληστές σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλί της οικογένειας, το οποίο «κρέμασαν» στα κάγκελα του σπιτιού!

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρισαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Επί 37 μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριζε το σενάριο της ληστείας, μέχρι που «έσπασε» μπροστά στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε ότι το σκηνικό είχε στηθεί από τον ίδιο.

Τρεις ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ο συζυγοκτόνος σκηνοθετούσε την ληστεία επί τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας πράγματα, πετώντας κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα.

Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος είχε δεθεί μόνος του με μονωτική ταινία και σχοινιά, για να δείξει ότι τον έδεσαν οι ληστές. Επίσης, είχε ξηλώσει ένα παράθυρο του σπιτιού, το οποίο πέταξε στο πάτωμα ως «ένδειξη» του σημείου εισόδου των υποτιθέμενων κακοποιών.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...